Kidz Of Karlshem

Jävligt fin pålle
Tjenare tjenare. Okej dagens intressanta ämne är väll för att få inspiration så läste jag Auds blogg. Asså helt ärligt den är ju fan roligt. Hon skriver precis som hon pratar vilket är n¨got jag bara älskar. Om vi kunde få henne att skriva på vår blogg kanske vi kunde få fler läsare... BTW, det där inlägget om KGs begravning när jag mötte henne framför kyrkan. JAG BRUKAR VISSTE VARA I SKOLAN! Haha okej ibland händer det att jag skippar någon lektion här och där men det är alltid av en anledning, typ som att bli proffissionell (asså jag kan inte stava) hästkliare... Nej men här sitter jag nu och prokrastinerar som vanligt. Men som vanligt gör jag allt för er. 
 
I helgen har det varit väldigt lite stall i förhållande till hur resten av den veckan såg ut. På lördagar brukar jag ju inte vara i stallet för att jag sitter och pluggar hela dagen (sad life). Ugh jag önskar att mina föräldrar bara lät mig fixa mitt egna schema helt som jag ville, jeese angsty teen much? Plus när jag ändå önskar mig saker skulle det inte skada med ett körkort sådär ifall någon av er läsare råkar i hemlighet vara magiker. Ohhh och en bil, som har oändligt med energi och aldrig går sönder (och vår/värme är inte fel heller). Hehe okej det här med önskningar spårar snabbt ur... Men vet ni vad jag inte skulle önska? Jo en jävligt fin häst, för det har jag redan! Aha see what I did there with the titel and the segway thihihi. Jag är så duktig! Wow jag är så ödemjuk eller hur?
 
Nej men ärligt min häst är så jävligt fin just nu. Så fin att jag verkligen inte vill åka till Schweiz på sportlovet. Nej men asså ärligt. Varför varför varför är hästarna alltid som finast precis innan man åker bort? Dock tänk om hästen hade känts som skit då hade nog varit ännu jobbigare. Nej men han ska antagligen gå läger även om jag kanske helst inte vill det...*gråter* Nej men det är inte hemskt egentligen jag är bara en extremt possesiv människa men kontrollbehov att övervinna alla. Förlåt på förhand till min framtida partner du kommer inte få ens röra någon annan. Ahhh yez hot, single and ready to mingle. Snart kommer jag kräva att folk kan läsa grundläggnade engelska för att förstå mina blogginlägg sorry peeps. 
 
Denna vecka, de två passen vi haft hittills har fokuset legat på övergångar. Framför allt från galopp till skritt och sedan till galopp igen.  Idag tog vi ett steg längre och gick från halt till galopp. Asså det var konstigt lätt. Det som var svårt var att stanna konstigt nog men jag tror att det bara är för att jag inte förbreder tillräckligt noga. Aja talk to you later vi hörs!