Kidz Of Karlshem

Södertäljeeeee

Hola!

I söndags var jag ock Benji på Södertälje Ridklubb och hoppade 80-90cm Pay’n Jump. Vi var felfria i båda klasserna och han var så himla, himla fin. 
På framridningen kändes han lite off. Vi kom lite fel och han kändes lite trött. Men när vi kom in på banan, jäklar vad han tyckte att det var kul! Han var såå pigg och hoppade som aldrig förr haha. Nej men typ! 
Han var iallafall så fin och jag längtar redan till nästa tävling haha. Vilket blir den 10 mars då vi är anmälda till LD & LC. Kul!
Här är lite bilder från SRK som bästa Lea har tagit!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Planer för lovet
Hej hej hej hej hej
 
Innan vi börjar med inlägget måste jag bara säga att min tandläkare drog ut 2 tänder i torsdag!!!!!!!! asså mobba inte men jag hade 6 mjölktänder kvar att tappa så nu har jag bara fyra.. mina tänder hade liksom växt över de andra så de va dags att dra ut dem.. nu vet ni ;)
 
Ja, jag fråga på våran instagram vad ni ville läsa om och ni ville läsa om hur mitt lov ska se ut. Jag ska vara hemma och rida min polle varje dag och ska KANSKE jobba. Vi får se, hoppas! Gillar att jobba och träffa er!
 
Varje lov brukar jag fokusera mycket på en sak hela veckan, tex jullovet red jag ut varje dag. Detta lov ska jag fokusera på HÅRDJOBB. Han ska gå väldigt intensivt med mycket svårigheter. Det för jag gillar att ha mycket tid på mig när jag ska rida ordentligt typ med avskrivning och framridning. Därför är det perfekt att hård träna på lovet, ellerhur! 
 
När jag rider ut ska jag galoppera mycket, kondition, och träna på att han ska lyssna på VARJE sak jag gör. När jag kör bommar ska han göra de jag ber om oavett om de är byta galopp eller reglera galoppen. Dressyr ska vi höja svårighetsgraden och köra mycket svåra skolor och sätta press på honom i varje gångart. 
 
Men.. om jag jobbar kanske det blir svårt att rida ordentligt men vi får se, ni blir uppdaterade !
 
Skuttandes fram
Halloj gänget. Vet ni hur underbar gårdagen var. Asså egentligen skulle vi haft dressyrlektion men på grund av typ tusen olika väldigt omständiga anlednigar, inte ens jag förstod dem alla, skulle vi i all fall hoppa. Det roliga var att vi egentligen ska vara 7 pers på våra lektioner men sara var sjuk, jossan ska tävla i helgen (lycka till!!) och Amanda skulle till Nyköping så hon red innan lektionen vilket innebar att vi var bara fyra pers. Så mys!
 
Vi hoppade massa kombinationer. Imponerande hur man kan göra om två raka kombinationer på långsidorna till typ tio olika kombinationer och det gick faktiskt väldigt bra. Till skillnad från förra gången när jag typ hade ett mindre sammanbrott...  hehe nej men jag blev väldigt glad även om vi kan ha hoppat lite stort över muren då och då. 
 
Kan ni fatta att det är sportlov snart. En vecka sen drar issa till chockladlandet. Usch min häst ska gå läger hjälp mitt kontrollfreak hjärta dör. Asså jag bara vet att alla mina saker kommer antingen försvinna eller gå sönder för så är det varje gång jag åker bort. Det är skönt med lov men shit, det är typ mer stressigt än gymnasiet. Min finaste sötaste pålle hur ska det gå för dig utan mig? Asså ni förstår inte vilken ångest detta ger mig. Jaja jag har tjatat om detta nog för tre århundraden.
 
Hallojsan vet ni vet ni. Jag har nästan klar med min sommar. Asså jag ska boka biljetter till falsterbo, få mina exakta jobbveckor men jag har det ganska klart, i alla fall i mitt huvud, och boka hästtaxi. Okej det fortfarande ganska mycket kvar men allt är bestämt i teorin. Jag är så himla sugen på sommar och värme nu. Vill ha bootcamp med Villsan, och kunna ligga i gräset medan ponnyn käkar upp mitt hår. Erkänn att det inte låter som en så dålig idé. Ifall ni är sugna på att gå på läger i sommar kan ni ju alltid klicka på länken och komma till karlshem (ni kan även komma hit på sportlovet) RIDLÄGER HÄR. Nej men det var väll allt jag har den värsta huvudvärken någonsin så sorry men detta var typ värsta inlägget någonsin men nu måste jag gå och ta en tupplur. BYE PEEPS 
 
 
MYSIS!!!