Kidz Of Karlshem

Getboxmockning!!


Helg på karlshem
Lite sådär halvtaskig update från min sida, jag vet. Det är inte lätt när man har lov, hehe.. 
 
i Lördags:
Jag fick skjuts till stallet av Alice pappa (lyx!) då jag sov hos henne fre-lördag. Srdan gjorde jag stalltjänst (i det väldigt blöta vädret) som vanligt och efter det red jag vad som kan ha varit mitt och Thiras bästa ridpass hittills! Trots att det inte var jättetidigt ppå dagen kände jag verkligen att både jag och Thira hade gott om energi och jag verkligen orkade rida ihop henne i alla gångarter! Sedan lyckades jag time:a in skjuts till bromaplan med Anna, moahaha!
 
Igår:
Hursomhelst var jag i stallet och red igår. det gick helt ok, men inte lika bra som i lördags. Det blev ett barbackapass då jag var i stallet ganska sent så jag tänkte att skippa sadlingen kanske var ett bra sätt att spara tid haha. Tira var rätt så avslappnad ett tag men ibland tappade hon lite fokus och blev ganska pigg. Jag övade mycket på voltspår i trav och minskde och ökade volterna för att få mer stöd på yttertygeln och då blev hon även lite mer eftergiven och lättare att rida ihop. Vi övade även lite mer skänkelvikning och det går långsamt bättre och bättre. Sedan övade jag även lite mer på att rida ihop henne i galoppen,vilket gick betydligt bättre i vänster varv än ihöger.
Jag älskar verkligen att rida barbacka! Jag får ofta bättre sits av det då jag inte kan spänna emot mig själv i några stigbyglar vilktet resulterar i att jag kommer ner mer i den icke-existerande sadeln!
 
Sedan tog jag igen lit stalltjänst genom att agera städetrska och dammsuga gula hustet men jag hann inte riktigt klart innan de nya lägerbarnen rullade in. Dok var det väldigt kul att faktiskt se lite gamla ansikten från i sommras!
Sedan skulle pricken lastas och köras iväg så jag hängde med till ekerö centrum (tur med skjuts eller vad!?).
 
Idag:
Idag blir det ännu mer karlshem för idag ska jag rida istället för på lördag, då Thira behövs på läger. Men stalltjänst har jag som vanligt på lördag så det lär bli övernattnig på karlshem  vilket ju alltid är mysigt! Så den här helgen blir det på med de rosa mysbyxorna på schemat står det: karlshem, karlshem ,karlshem haha! 
 
 
 
Emma och Marcel!
Hej :) 
Jag heter Emma och det är jag som har Marcel få foder för andra gången under vintern. Jag trivs jätte mycket med honom. Han är den snällaste hästen jag någonsin har mött fast han kan vara liten envis. Han är hur cool
som helt och bryr sig varken och presenningar eller gungor som gungar när det blåser. Här mår han toppen
och man gör verkligen allt för den här killen för att han ska må bra. För han förtjänar det bästa! Här är några
bilder! :)


Vill du skicka in bilder på dig och din hyrhäst? Maila bilderna och gärna en liten text till kidzofkarlshem@live.se