Kidz Of Karlshem

Min hästhistoria del 4
Efter Marry Poppins blev jag medryttare på Elyscha. Elyscha var en bestämd dam minst sagt. Hon hade ganska mycket egna viljor. Elyscha var ganska stark och när det passade henne drog hon iväg med mig genom ridhuset eller när jag ledde in henne. Hon var dock fruktansvärt snygg att skåda med hennes långa svajande man men hon hade några rävar bakom öronen hehe.
I hoppningen var hon lite knepig och kunde springa imot hinderna i full kareta för att sedan bara tvärstanna. Mina skillz att hoppa lite knepiga hästar började med Elyscha och det var väll tur det för att dem sattes på prov med nästa häst.
 
 
ston ibland haha!
Ett pass i vårsolen

I måndags var jag i stallet för första gången på 4 dagar, var så skönt att vara tillbaka i sadeln, på en något pigg Mazurka, måste ändå säga att hon var väldigt mjuk vilket jag inte förväntat mig med tanke på att hon vilat i 3 dagar innan. Red i alla gångarter i lite tempoväxlingar och efter att ha tidit ett tag och "rastat av" henne lite slängde jag upp mamma som ska börja ta tag i ridningen igen så hon fick trava några varv för att ha suttit lite i sadeln innan hon ska rida lektion. Missade helt vilken dag det var igår och därför även att jag hade intaget, som tur var hade Alice koll så att hon, världs bäst tog stalltjänsten då istället för söndag. Eftersom mitt internet är slut kommer jag inte kunna lägga upp några inlägg under tider jag jobbar så det får bli tidsinställt såhär i förväg!
Min hästhistoria del 3
Efter att Pepsi såldes så blev jag kvar på gården. Jag red lite hästar till och från innan jag blev medryttare på Marry Poppins. MP som hon kallas är ett C-ponny sto.
 
Dessa skönheter red jag lite innan jag blev medryttare ;)
 
Lucky
 
 
 
Napoleon
 
 
Henne red jag inte speciellt länge men hon var riktigt rolig och svår tyckte jag då. I hoppningen var hon super rolig då hon är grym på att hoppa. Jag lärde mig massor när jag red henne och hon är fortfarande en karlshems-favorit!
 
Nu när jag rider henne tycker jag att hon är sviiiinkul i dressyren. Hon är välutbildad och väldigt väldigt rolig att rida särskilt när jag är van vid unghästar som vinglar sig fram haha. MP är en riktigt fin häst så alla ni som har turen att rida henna på lägerna eller hyra henne borde verkligen uppskatta vilken guldponny hon är :)