Kidz Of Karlshem

Benjiboyyy
Igår red jag och Sara ut till Berga. Alltså förstååår ni hur sjukt det är att man kan galoppera och trava ute när det är ingen snö??? Benji tyckte det var jätte kul och gjorde ett litet glädjeskutt när vi började galoppera gullunge.
 
Sedan lagade jag mitt täcke för 712039485 gången. GRRRRRR varför ska valackerna envisas med att bita sönder det?? Känns så sjukt ovärt att köpa ett nytt för typ 1000 kr om dom ska bita sönder det igen. Benji får helt enkelt ha på sig sitt täcke och så får jag laga det när det går sönder. Så sjukt svårt med honom för han passar inte i 135 eller 125 och mitt täcke ligger verkligen perfekt på honom. Det kommer från Amigo och det är så sjuuuukt bra!! Köpte det på tiden jag hade Tiara (alltså för nästan 3 år sen). Täcket har suttit som en smäck både på Tiara och Benji. Synd att det är inte lika helt och fint som förut haha,
 
Idag är det julhoppning och jag är SÅ taggad! Ska bli fett kul att hoppa Benji. I omhoppningen ska vi byta hästar och det ska bli såååå kul!!! Jag har några jag vill jätte gärna testa att hoppa hehe.
 Nä nu ska jag byta om och bege till stallet snart mer update ikväll :)
 
 
 
Tomtehoppning
Igår trotsade jag, Alice och Josefine regnet och gav oss ut ändå. Men hallå, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!! Hästarna verkade uppskatta det iallafall för de var pigga och glada, och de slutade faktiskt regna lagom tills vi skulle trava. 

Idag ska vi tomtehoppning, eller julshopping eller vad man nu vill kalla det. Lite sent nu kanske, när all julkänsla är borta, men hallå bättre sent än aldrig! Först hoppar vi en runda på våra egna hästar och sedan till "omhoppningen" lottar vi hästar och därmed får vi hoppa någon annan. Förra året hade jag ju först Virvel och sen Mary Poppins, och de va jätteroligt och gick bra så vi får hoppas på att de går lika bra iår.Tappsko..
Tro det eller ej men i Måndags på hopplektionen lyckades TRISSAN trampa av Mazurkas sko, haha så kan det gå. Hade nog inte ens märkt något om inte Tilia sagt nått i stil med "vad är det som ligger där..?" Tur i oturen var att skon trampades av väldigt rent, inget fläkt och skon behöver inte riktas om så eftersom jag förra året gick en tappskokurs bestämde jag mig för att sätta mina kunskaper på prov. 

I torsdags begav jag mig därför till hööks för att införskaffa lite hovslagarverktyg för att sedan i fredags slå på min första tappsko på ett ben som satt fast på en häst! 

Måste säga att det var lättare än vad jag tänkt mig, men ska inte gå så långt som att säga att jag gjorde det riktigt snyggt för det var långt ifrån perfekt men ser ändå okej ut, och bäst av allt, skon sitter på igen!Idag kommer vi även att ha vår årliga julhoppning som som flyttar sig längre och längre ut i januari för varje år. Ska bli minst lika spännande att se någon annan hoppa Mazurka som att själv hoppa någon annan häst/förmodligen ponny..