Kidz Of Karlshem

Hemresa
Hej alla! Hoppas n har haft en underbar sommar. Nu är ungefär halvvägs igenom men det känns som början på slutet. Den första augusti åker jag ifrån mitt väldigt kravlösa landställe för att åka hem till ett väldigt kravfullt Stockholm. Den sjunde augusti börjar jag jobba läger och två veckor framåt.
 
Snart kommer jag ha haft Villis i ett år vilket känns väldigt sjukt. Jag jobbar lite på en årsresumé. Jag vet att man brukar göra sånt vid nyår men jaja jag gör en nu. Oavsett tänkte jag försöka blogga mer när jag kommer hem då det kanske är lite roligare att läsa vad som händer på karlshem istället för läsa om mig när jag babblar på om mig, mig och mig. Jag längtar verkligen hem nu och alla människor där hemma. Men jag trivs väldigt bra här med människorna och sommaren. Det kommer kännas väldigt tragiskt att lämna dessa härliga människor. Usch vad jag känner mig tragisk och allt sånt där men jaja sånt händer vet ni.
 
Snabbsammanfattning av vad som hänt här nere i alla fall. Formarbetet är på maximum. Jag tränar för en tjej som tävlat dressyr på hög nivå och helskotta vad hon jobbar mig. Jag svettas som en gris varje gång. Sorry Aud men du har blivit ersatt som jobbigaste tränaren. Hon satt faktiskt upp på Villis en gång. Jäklar vad hon kunde få honom att röra på sig.  Formen börjar bli riktigt bra nu faktiskt jag ska bara få till lite schving i steget. Sen kommer det bli intressant hur jag ska lösa mitt fartproblem på lektioner för Aud. Det är så lite plats då känns det som plus alla andra är så jäkla långsamma. Elenore (tränaren här) vill att jag konstant ska pusha mig och honom att gå frammåt. Snabbare och snabbare för att få en ordentlig bjudning. Trots dressyrsatsningen rider vi ut och hoppar. Jag lyckades faktsikt få min tränare att hoppa med mig på sin dressyrhäst. Guys!! JAG KAN RIDA PÅ STRANDEN HÄR!!!! Så länge jag timear det så att det inte är nåt folk ute. Ytterst härligt är det i alla fall. 
 
Jag var på falsterbo också btw. Det var superkul. Dressyren var helt underbar. De var så jäkla duktiga, tänk om man ändå kunde rida så.
 
Det var allt för mig tack och hej. 
 
 
 
 
 
Ignorera kedjan. Jag redigerade bort den på min mobil (photoshop går inte ladda ner på min skoldatorn). men jag orkade inte riktigt överföra dem tillbaka till datorn hehe. 
 
 
 
 
 
 
Lite bildbomb kändes som ni var i starkt behov av. Alla bilder är mina förutom de där jag rider. Sandra och Tilia var gulliga nog att fota mig när de var här :)
REGN
Alla bilder är tagna av issa som fotade mig och jossan för 1 månad sen ungefär i spöregn!!
läger 1 & 2
Hej på er! 
Det var ett tag sedan, men det är för jag varit på karlshem i 13 dagar nu. Det var nämligen så att jag var "hjälpreda" läger 1 och  2. Det var hur kul som helst och jag hade det rikigt bra!! 
 
Det jag fick göra var att hjälpa alla barnen med ALLT dem behövde hjälp med. Sen fick jag vara tät ner till terrängen och rida fram med dem. Jag fick rida långritt, hoppa terräng, vara med på grillkvällen, visa hästar och massa mer. Varje dag så mockade jag stallet och jag fick ha en egen hag-grupp eller faktiskt två. Hjälpte dem med stallkänster och höll i kiosken med Sandii. Sen har jag varit med och lämnat hästar på gällstaö och hämtat hästar i buffalo. Jag har sprungit tvärst över gården med sadelgjordar, stigläder och träns. Jag kan ärligt säga att jag var till mycket hjälp och jag är stolt över min prestation. Jag tog mycket ansvar och fick inprincip göra allt en ledare gör, hur kul som helst!! 
 
Jag red bland annat Dick tracy på långritt och ner till terrängen. Sen så red jag Tessie, eller jag hoppade henne ganska mycket då hon är lite osäker. Så jag hoppade henne på hopplektion och terräng. Samt vara tät ner till terrängen med henne. Sen så hade jag min "sommarponnny" Espri som jag red typ varje dag. Första passet på henne gick ur uselt men alla andra pass gick faktiskt helt okej. Jag gillar faktiskt henne mycket speciellt att rida ut på. Jag var även tät på henne till terrängen och hoppade terräng på henne en gång. Sen så red jag även Kajsa kavat på uteritt med juniorerna. Kan inte säga så mycket om henne då de typ var omöjligt att jobba henne i semlans tempo, haha. Sen fick jag rida min gamla "sommarponny" Amigo. Han red jag förra sommaren ganska mycket och förra våren. Han är min bästavän!! men i alla fall fick jag rida honom då han varit lite busig. Men det gick bra och det var superkul att återförenas med honom. Sen fick jag även galoppera på Rafaela då hon inte ville fatta galopp och det gick också bra. Det var typ dem jag red om jag inte glömmt någon. Jo, juste jag fick även rida den nya minstrel några gånger och hon var riktigt trevlig att rida. Sen har jag gosat med Bambam som jag berättar mer om i nästa inlägg. Sen red jag den nya hästen Lassie som var super rolig och fin!!!
 
Sen så fick jag även visa 4 hästar och det var: Silver, Gutrixia, Betty och Lady moy. Det gick inte så jätte bra på silver och gutrixia för det var ett bra tag sedan jag red dem. Sen fick jag visa min älskade Betty!! Dock gick det inte heller så bra men fin är hon alltid. Sen lilla Lay moy som var duktig. Hon är väldigt rolig att rida då hon är ganska svår eftersom hon är ung. 
 
Överlag har det varit otroligt roligt att vara där under lägrerna och jag har fått känna på att vara ledare. Tack alla ledare som varit riktigt inbjudande och framförallt tack alla barn för ni är fantastiska lägerbarn!! Bästa veckorna denna sommar kan erbjuda!! nu taggar jag till läger 4 som jag ska gå på!!!!