Kidz Of Karlshem

Åh underbara ponny!
Dagens dressyrlektion gick som en dröm! Fick hjälp med formen 10-15 min innans lektionsstart och så fort Aud ens närmade sig så gick hon ner i form direkt (vi hade redan travat igång och fått igång baken på henne). Så fick jag prova själv och jag börjar fatta mer och mer det där med känslan, när jag ska berömma och när jag ska ta. Hon gick så fint i form (både skritt och trav) ungefär 15 min tills vi skulle börja med övningarna. Då behövde jag inte tänka på formen sa Aud för då hade hon varit duktig. Vi övade mycket i höger varv idag eftersom det är tydligen alla hästars (Mary Poppins, Gentlemans & Partys) svåra sida men det gick rätt bra faktiskt! Sen när det var ca 15-20 min kvar lät hon oss prova det som vi hade svårast med i ridningen, i mitt fall formen för tillfället. OCH vet Ni?! JAG KLARADE DET SJÄLV! HELT SJÄLV!!!! Så stolt över henne och mig själv, hon gick klockrent, lika klockrent som med Auds hjälp! Och jag fick beröm av Aud, så lektion i helhet var nog den bästa hittils, sen kommer det förhoppningsvis bara gå bättre och bättre!! :D Nästa vecka = hoppning! TAGGA! ^^
Du är så fin när du vill..<3
/P
Mammas födelsedag, oseriös ridning och bussförseningar
Grattade mamma i morse vid vårt morgonmöte i badrummet, kramade om henne extra mycket! Jag och mina bröder planerade en middag igår som vi överraskade henne med när hon kom hem. Hon fick inte komma hem innan 19:20 och det gjorde hon inte heller. lyt som jag hade så kom jag ändå i tid även fast bussj*veln var 12 min försenad (hallå, det är inte snöstorm/vinter än SL?!) och jag hade bråttombråttom hem! Vi lagade Oxfilé med ugnstekta potatisklyftor och Chili bearnaise (såklart)! Hon fick en Balenciaga parfym och en designer kopp av sin väninna, och hon blev (som väntat) jätteglad!
Kom till stallet vid 13:53 och bytte om direkt! Det blev 2 proppfulla skottkärror med hästskit från stohagen och Mary Poppins & Bellona stod tålmodigt för att bli inhämtade. Tog in båda samtidigt och dem var snälla som vanligt, borstade av min ponny som var insmord i intorkad lera. Mumsfillibabba! Jag och Leunora tänkte rida i ridhuset, men när vi kom dit så gick det inte att tända? Så alla (Jag, Leunora, Simone & Theresa) fick trängas på ridbanan och det var kolsvart ute men som tur var så vande man sig efter ett tag. Min kropp kändes jättekonstig idag, vet inte vad det var? Men fick typ kramp så fort jag tog i lite i någon muskel, skuuumt.. Ajja så blev ett 40 min trav-galopp pass, aschill! Har ändå hård träning för Aud imorrn så vi tar igen dagens lektion då, jag ska få hjälp ungefär 15-20 min med formen och "känslan" innan de andra börjar lektionen :) Mini privatlektion hihi.

Så jävla coolt!!

/P
Thio/Tio aka. Thiopikodate
Han heter Thio. Aud sa att han hette Thiopikodate men kallades "Piko"/"Picco"/"Picko", vilket hon tyckte var jättefult så hon började kalla honom för Tio istället. Till en början skrev hon alltid Tio men kollade väl antagligen att han stavade "th" i sitt vanliga namn och bytte. Thio är en D-ponny valack på typ 8 år, gråskäck, social och absolut den mest sociala och keligaste ponnyn på Karlshem hemma just nu!