Kidz Of Karlshem

Och dagarna som världens sämsta bloggare...
...är numera över!
Det är sååå mycket som har hänt denna termin men inte på hästfronten för min del. Denna höst har verkligen inte varit min och Benjis bästa tid tillsammans . Benji kändes inte helt hundra vilket berodde på växtvärk. Han fick därför vila en del och sen har vi bara inte kommit igång sen dess. Till exempel har det gått två månader vi hopptränade tillsammans helt sjukt!
Benji har utvecklats massor i dressyren därimot och nästa termin hoppas jag på att det ger lite resultat när vi hoppar också. Dressyr är grunden till all hoppning! Jag har gått och blivit ganska sjuk och har därför inte kunnat rida honom nu. Han har dock inte vilat utan i början av jullovet fick Jenny (som jobbar i köket på sommaren) rida ut på honom ni några dagar och nu har han gått läger.
 
Fuskade lite och red ut en liten sväng med Sandra idag, inget smart drag för jag mådde fruktansvärt dåligt efteråt men hade sån Benjiabstinens! Han var såååå pigg, glad och busig och det är så kul att se honom så himla glad igen!
 
Nu ska jag uppdatera lite mer som vanligt tänkte jag och vi på bloggen har bestämt att vi ska köra en nysatsning nästa år! Kanske uppdetara vår youtubekanal haha?
 
Nej men nästa år ska bli såååå kul så hoppas ni stannar kvar!
 
 
 
 
Allt möjligt
Hej, hoppas ni har ett bra lov! På Karlshem är de full rulle som alltid, det har varit läger bland annat. Själv har jag ridit ut rätt så mycket och trimmat lite dressyr. Silver har fått broddz så han är fit for fight mot snön och halka, även om de är plusgrader nu så snön lär väl tyvärr vara borta om ett par dagar. Skulle vilja att det snöade lite mera så man kan köra snögalopper för det är bland det bästa som finns! 

Här är lite bilder från dagen efter julafton (fatta att jag kunde rida i endast fleece utan att frysa!?) som Isabella var snäll och fotade. 
Ett sent God Jul till er alla!
Bloggen har varit tom nu ett par dagar på grund av allt julfirande. Det har inte hänt så mycket i stallet som känts värt att skriva om, i alla fall för mig. Personligen så tycker jag att det är svårt att hitta på saker att skriva om. Jag är ju så fantasilös vilket resulterar i inlägg som "dagens ridpass". Vad vill ni se här på bloggen? Skicka mer än gärna in förslag, för jag tror att det är fler än jag som har svårt att komma på saker att skriva om.
 
I vilket fall blir det massa stall till helgen. Det ska trimmas dressyr på hög nivå! Nä men fortsätta att hitta ett bra stöd. Thio är mycket gummimun och blir lätt lång. Antingen är han tungriden eller släpper helt stöd. Av allt med Thio är det just den delen som är svårast: att få ett bra stöd. Jag vill vara mjuk men man måste bromsa upp honom ganska mycket samtidigt som man rider på framåt, och då känner i alla fall inte jag mig så mjuk. Men annars blir han ju lång så aa. Det är helt enkelt något vi får jobba på! Idag var han dock väldigt fin. Hade just det stödet jag vill ha och hela hästen kändes så fräsch! Riktigt kul faktiskt.
Men nu ni! Nu ska jag mysa ner mig sängen och kolla på en massa Disneyfilmer som ett annat barn (men vem gillar inte Disney?)!
Fotade även lite idag. men det blev inga bilder på min ofotogeniska hästapålle. Istället så bjuder jag er på en bild på fina Xena!