Kidz Of Karlshem

Timbuktu

Dagen började med att jag slutade efter lunch.. naaaaajs! Åkte ut till stallet med Leunora och tog en skrittrunda ute i skogen, han vaccinerade sig igår så tog det lite lungt.

Sen åkte vi till grönan för att kolla på Timbuktu, jag och Theresa stod längst fram! Så jävla najs. :D Någon mer som var där?
Jag är så himla stolt över mig själv för att jag åkte Tilt. Det var första gången och hade inte ens åkt frittfall innan. Nu när jag tänker efter så fattar jag inte hur jag vågade sätta mig i den där stolen. D: Det var rena rama döttsupplevelsen för mig! Fyfan säger jag bara! Känner fortfarande att det snurrar i mitt huvud så jag ska nog ta och gå och lägga mig nu, skola imorrn.. så himla trist.


Såhär hittade jag min häst i hagen idag, det ser ut som att han är död men han sover bara xD
Han vaknade inte förns jag var ungefär två meter ifrån honom, hahha gulliiiii <3

Vårfesten<3

Har nu köpt min klänning, valde mellan den och en annan blå.. Men hittade sen ett par skor jag var rvungen att ha och som passade så sjukt bra till min den rosa så så fick det bli!<3

Sista lektionen
Idag var det våran absolut sista lektion tsm med Aud. Vi var nere och hoppade på terrängbana vilket var awesome! Jentlemen var lagom pigg och hade sin fina gunghäst galopp idag som bara han kan ha. Ha.. det där rimmade ju nästan. ^^ Det ända som var lite negativt (om man ska klaga) var att han blev väldigt stark när vi skulle hoppa bana.
Det var så jäkla skönt att komma till stallet idag! Var lite små irriterad på en kompis men när jag kom till min Gentleman så släppte all ilska. :)
Imorrn ska vi till grönan och kolla på Timbuktu, det ska bli najs! Måste bara se till att göra min jäkla svenska uppsats nu. :S
Jag och Leunora kommer förmodlingen att jobba på läger 5, någon som ska dit då?
Ojuste vår statistik har ökat! Good jobb guys!