Kidz Of Karlshem

Dagen och ponnyn levererade
Min dag och ponny levererade! Idag har jag och Thio startat vår första lokala tävling. En L:D  på Ekerö ridskola, och dessutom så var tävlingen på utebanan så det blev lite extra spännande.
I L:D för d-ponny så ligger hindrerna på 80 cm. Det har vi hoppat mycket på P&J vilket kändes bra. 80 cm är kanske inte så big osv men ändå, första lokala och då blir det en del nerver inblandade. Tror att både jag och Thio var ganska nervösa för det var mycket mer liv runt omkring tyckte iallafall jag!
Som sagt var det en L:D och en ganska lätt bana, men de hade dock blandat in en mur! Lite annorlunda tyckte Thio men han hoppade så snällt över den ändå.
Jag är väldigt nöjd över rundan. Jag la upp ganska mycket fart (tyckte jag) för att vi skulle komma över alla hinder. Fick en riktigt bra känsla genom hela banan. Thio bjöd på bra och vi vissste var vi hade varandra. Hoppade igenom den som ingenting och är riktigt stolt över min lilla ponny! Det var trots allt han som hoppade. 
Som pricken över i:et fick vi även med oss en delad första plats hem! Debut i lokal och en första plats är inte så dåligt. Men till min stora skräck blev det jag som fick rida först i ärevarvståget. Har ju faktiskt aldrig ridit ett ärevarv förut så vet inte dirket om det finns några oskivna regler.. Men alla överlevde så det gick väll bra. 
Det var riktigt kul detta så ser fram emot att göra om det!
Tack till mamma som modigt körde transporten och tack till Aud som fick vara körlärare och tack till Ingrid som fick leka hästskötare för dagen!! Nu taggar vi för framtida tävlingar.
Har tyvärr inga bilder att bjuda på från dagen så ni får leva med en från Karlshem pay and jump! Ponnyn var minst lika fin då
Inget med detta att göra
Hej hej, detta har inget med Karlshem att göra alls, men jag tänkte lägga upp mina klasskamraters skolprojekt där jag är kändis, de har gjort både film och musik själva, så här har ni! Ni får gärna dela!
 
 
Torsdag och fredag
Hej igen, tänkte berätta lite om torsdagen och fredagens ridning förra veckan då uppdateringen är lite tjärvig.
 
I torsdags hoppade jag en ny häst på terrängbanan, det gick sådär, hen var ganska svår och ibland så mesred jag, men sedan när vi avslutade med en bana gick det SÅÅÅÅÅ bra! Så det var väldigt kul.
 
Dagen efter fick jag välja om jag skulle rida den nya igen eller Strauss.
Dagen började dock med att jag och Alice och senare även Sigrid, fick stå och dra av skor, vilket var jättesvårt och jätteläskigt! Det tog ungefär en timme och 45 minuter, sen kom Aud och drog av den andra skon vilket gick på typ 10 min haha.
 
Efter det red jag Strauss som jag då valde! Jag red själv i ridhuset och han var så galet pigg! I första fattningen stack han ordentligt, och efter det kunde jag knappt trava för så fort jag gav en eftergift eller dylikt flög han iväg i galopp! Han hade visserligen inte gått på tre dagar men ändå! Så först gick allt ut på att kunna trava ordentligt och sedan övade jag även lite fattningar, för att han inte skulle rusa iväg efter varje fattning, och det gick faktiskt jättebra fram mot slutet och då travade vi av! Sedan var det en dyngsur ponny jag skrittade av.
 
♥♥♥♥