Kidz Of Karlshem

Fredag
Idag drog ju några från gänget iväg på en pay and jump på Ekerö.
Jag skulle varit med egentligen, men jag hann tyvärr inte då jag var på begravning.
Dock kanske det var lika bra med tanke på hur det gick igår.
 
Jag var kanske slut överhuvudtaget när jag kom till stallet, någon hade redan mockat min box så det var inte så mycket att göra förutom rida.
Jag borstade i ungefär 40 minuter innan jag sadlade och vandrade till ridhuset. Idag var bjudningen tillbaka, hon verkade dock ganska trött allmänt, och det var jag också så vi joggade mest och gjorde lite lösgörande arbete, så på slutet var hon superfin!
 
 
Hopplektion
I torsdags stod hopplektion på schemat.
Vickan var ganska bakåt snarare en pigg och framåt som hon brukar vara, hon var seg och i igångsättningarna kunde reaktionstiden vara upp till 10 sekunder, fick ofta jaga på henne..
Hon hoppade dessutom sådär snett som hon gjort tidigare men ine gjort på väldigt länge, hon vrider sig alltså i kroppen över hindret.
Så det gick inte så bra, hon hoppade allt och så men det är ju inte jättekul att behöva jaga runt en häst som naturligt har lite för mycket bjudning emellanåt.
Det var dock inget kroppsligt fel på henne, alltså inget fysiskt, hon hade inte ont eller liknande, hon hade en dålig dag helt enkelt.
Den andra medryttaren hade inte varit där på hela veckan fick jag reda på sedan, och jag red ju inte lördags, hon hade alltså vilat i sex dagar vilket kanske hade gjort henne lite stel då hon inte var igenomriden.
Hon skoddes även dagen innan, men hon har aldrig reagerat på det förut, hon har ju dock haft broddar ett tag och de togs bort den dagen, alltså ändras hovens vinkel så hon kanske helt enkelt tyckte att det kändes knasigt.
 
 
Men hon tvekar aldrig på hinder, även om det går lite långsamt, hon hoppar hur illa jag än lägger henne så hon är ju otroligt duktig och snäll, men hon var inte riktigt sig själv så vi höll oss till de lägre hindrena.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser ut som att jag hoppar på lång tygel haha!?!?
 
Ja ni ser ju att det gick lite knas haha!
 
Hopp hopp träning