Kidz Of Karlshem

Fin hestus
Som nästan alla redan skrivit var det hurry scurry igår! Jag har inte ridit det sen ridskolan så det var riktigt roligt. Virvel var så mycket bättre hurry scurry ponny än vad jag trodde att hon skulle vara, kvick och lyssnade bra på mig. Var lite orolig för att hon skulle börja bocka då hon har en tendens att göra det när hon blir taggad men hon skötte sig prima. Såklart var hon hur fin som helst när vi red fram, bara för att det inte stod dressyr på schemat haha. Brukar behöva jobba henne och rida fram innan hon blir sådär fin, men nu blev hon de direkt när jag tog tyglarna och började rida fram, vilket såklart är roligt, men ändå. 
 
Under själva grenarna var hon duktigtig, att rida med korsade tyglar var väl kanske inte våran starkaste sida, stackarn verkade rätt så förvirrad haha med det gick ju det med! Att rida i så långsam galopp som möjligt gick mycket bättre än förväntat, för att göra de bra måste man ju rida ihop hästen ordentligt vilket kanske inte alltid är vår stakaste sida, särskilt inte i vänstergaloppen men hon var jättefin. Då mitt lag var det vinnande laget så fick vi rida ärevarv och alltså, vad är grejen med att allt minsann ska gå skitbra och hästen ska vara hur fin som helst när man rider ärevarv efter hurry scurry men minsann inte när man rider dressyr!? I det svåra varvet och allt (vänster) nejmen jag är glad att hon faktiskt var så pass fin och det var hur kul som helst att rida hurry scurry igen!!
 
 
 
Svar
har ni bara ponnier som ni hyr ut på karlshem? eller har ni stora hästar också? kan ni inte visa med bilder isf :)
 

Karlshem hyr främst ut ponnysar men det finns några enstaka storhästar för uthyrning. Dock är dom flesta uthyrda för tillfället men hör av dig till Aud om du är intresserad :)
 
En storhäst till exempel är Obrina:
 
Anledning till min dåliga update...
...är för att jag har pillat med en ny design! Nu är den äntligen uppe! Jag menar det är ju typ vår ute vi kan ju inte ha vinterbilder haha.
 
Gårdagen var riktigt mysig trots inställd lektion. Stackars Aud var jätte sjuk så vi fick roa oss på ett annat sätt. Vi körde Hurry scurry! Dock är vi alla vinnarskallar så jäääklar vad det blev intensivt alltså men riktigt roligt var det! Första gången barbacka på Benji och kan säga direkt: han var inte skön. Den dära ryggraden alltså, riktigt spetsig haha.
 
Nej men han var jätte duktig och var hur snäll som heslt och lyssnade grymt på mig fina hästen. Vi förlorade med en poäng (ytpiskt) men men det var riktigt kul.
 
Red även Mandie dock inte så intensivt eftersom jag är ju sjuk och ska ta det lite lugnt. Hon skötte sig finnemang skruttis ponny.
 
Här kommer resterande bilder på en trött, sliten och sjuk Ingrid med väldigt oborstad hår och skitiga kläder. Tur att ponnyn är fin hahaha