Kidz Of Karlshem

Hopplektion
Hej!
Igår hade vi hopplektion. Vi hoppade som Ingrid nämnde övningen "krysset".
Det gick bra, Vickan var så himla fin! Känner att jag kopierar Ingrids inlägg men jag tror att även Vittoria börjar hitta knapparna för hon var himla fin idag! Till och med i galoppen var hon otroligt fin!
Dock så blev jag lite sur på henne, vi började att hoppa fram på volten och då flöt hon ut och sprang förbi vilket förvånade mig otroligt, för vi ganska rätt på hindret, hon såg det och bjöd tills sista steget, hon har inte ens tänkt tanken att stanna på hur länge som helst och jag har lagt henne mycket mer fel och dessutom på mycket högre hinder utan att hon stannat så vet inte riktigt vad som hände igår... Men efter det gick det superbra och hon var jätteduktig!
 
Sista banan hoppade vi lika högt som Bellona och Lucky och resten av gruppen, gissa hur kul det var!?!? Vickan går ju under namnen "Lilla Victoria" och "Unghästen" på hopplektionerna (vilket hon gjorde igår också men) fortfarande det var riktigt kul!
Hon var jätteduktig och hur söt som helst så hon förstod inte först att hon var tvungen att ta i lite mer, så första hindret hoppade hon rätt igenom, men sedan tog hon i som bara den och och enligt Aud såg det ut som att hon skulle hoppa till månen haha! Nä gud vad jag älskar den där ponnyn, verkligen!
 
 
De lovade Bilderna
+ hopplektion.

Hopplektionen igår gick så jävla braa. I början var hon sjukt hetsig och sprang på som fan men när vi började gallopera var det lättare att kontrollera henne. Vi hoppade fram lite lågt vilket gick jättebra. hon var lung hela tiden och lyssnade på mig. Det som var lite jobbigt var att ställa henne i vänser, men det har det ju alltid varit, speciellt i hoppningen. Vi hoppade en kort bana tre gånger om jag minns rätt. Första omgången gick inge vidare alls. Hon rusade och var helt fel ställd och hamnade i korsgallop och de var verkligen en dålig runda. Sista rundan gick dock jätte bra. Jag tänkte på att hålla in henne och ha henne ställd men fortfarande att hon skulle ha en rund gallop. Det gick verkligen jätte bra. Hindrena låg på kanske 90 och det känndes jätte bra. Fick mycket beröm av Aud så jag är nöjd med passet ♥
 
Nu till de lovade bilderna.
 (dålig kvalitet då lamporna i ridhuset inte funkade)
Suddig, men jag tycker den är lite cool just drf.
 
Tisdag i stallet
Igår var en underbar dag på min Bellona ♥
 
Började ridpasset med att hon va hyfsat sammarbetsvillig. Hon tog bettet och lyssnade inte riktigt. Satte snabbt igång i trav där hon var lite bättre. Jobbade med att sätta energin på att lyfta steget istället för att öka. Fick tillslut en lung och otroligt sammlad ponny med lyft rygg. Yippi!! Jobbade mycket i traven och att hålla steget högt. Min kompis Ellen var med och fotade! Bilderna kommer ikväll. Dom blev rätt suddiga eftersom lampan inte tändes och vi inte orkade gå tillbaka till stallet och tända haha! 
 
 
Lite fina bilder från Mataking island som jag tagit :)