Kidz Of Karlshem

Lite babbel
Nu har terminen på Karlshem verkligen dragit igång vilket känns jätte kul! Man börjar hitta tillbaka till gamla rutiner och det är lite mer liv i stallet. Jätte motiverad till allt som har med hästar att göra för tillfället. Det känns så himla bra med Ella just nu vilket är galet kul.
 
Ella är 5 år, och är en import från Irland. Vet inte mycket om henne men jag vet att hon har tävlat unghästklasser i Irland. Vad det motsvara i Sverige har jag fatkiskt ingen aning om haha. Men jag vet inte mer om ras eller stam. Kanske lite islandshäst i henne men vet ju aldrig haha (för er som inte vet var Tiara korsning arab/islandshäst/new forest).
 
Planen just nu är att bli ett team och att hitta knapparna. Det tar verkligen tid att rida in sig på en häst och det ska bli såå kul att se hur vi utvecklas! Denna vecka så kommer jag hoppa henne på hemmaplan för första gången. Har endast hoppat henne en gång innan och då hade hon världens sug mot hinder. Får se om hon är likadan nu!
 
Sen när vi har lärt känna varandra mer och hon har kommit tillrätta ska vi banne mig miljöträna. Vi kommer rida med vattenmatta och läskiga grejjor varje dag. Nu jävlar asså ingen tittig häst här inte. Hon ska bli lika cool som Thio och Victoria. Punkt.
 
Sen får vi se vad vi satsar på, hoppning eller dressyr. Jag har verkligen börjat tycka om att rida program och trimma dressyr nu så vem vet jag kanske blir en dressyrtant i framtiden hehe?
 
 
 
 
Äntligen lite ridbilder!!
 
 
 
 
 
 
Här kommer lite bilder från passet i söndags tagna av Pauline (taaaaack <333). Ella var ganska fin men det tog ett tag att få till galoppen. Men jag jobbade med allt Aud pratade om och tillslut gick det! Fina Ellabella <3
Haha jag dör!
Jag kollade igenom min gamla blogg från typ 2009, där hittade jag bilder på Virvel och Vickan! Jag och min kompis åkte dit för att lämna in anmälningsblanketten för ridlägret vi skulle gå på samma sommar. Jag skrev även att vi såg jättesöta unghästar och nu när jag kollade tillbaka, så såg jag ju att det var Virvel och Vickan! Detta var som sagt 2009, i Maj någon gång  och jag vet ej när Virvel är född, men Vickan var här nästan ett år gammal!
 
 
Kolla Vickans kaluffs under magen!
 
 
Väldigt märkligt att vi matade dem, om jag skulle besöka ett stall idag skulle jag aldrig mata deras hästar, oavsett om det är med mat som ligger i hagen som på bilderna, skulle inte ens klappa dem med tanke på smittrisken. Så tänk på det när ni besöker okända stall!