Kidz Of Karlshem

Say hello to Danny!!
Okej allesammans!!!! nu är det bestämmt!! Jag ska ha en d ponny vid namn Camber Dan aka Danny. Han är skimmel och född 2009. Han är pigg och stressar lätt upp sig om man blir spänd eller håller för hårt i honom. Han är stark när man rider ut och kan sticka så nu rider jag inte ut så mycket på honom. Han är en väldigt fin häst med bra potesial inom hoppning och dressyr. Väldigt bra hoppteknik men kan bli stark och dra mot hinder samt är slarvig och kan ta en bom här och där. Fin i dressyren med bra gång och väldigt sammarbetsvillig. En väldigt fin allround ponny!! Han är en gammal karlshemmares häst vid namn Amanda.  Det ska iallafall bli riktigt kul att göra denna resa med honom. SPECIELT NÄR JAG SKA FÅ HYRA!!!! JA,NI HÖRDE RÄTT. JAG SKA FÅ HYRA!!!! ÄÄNNTTLLIIGGEENN SKA JAG FÅ HYRA EN ALDELES EGEN PONNY!!!!! MIN DRÖM GICK I UPPFYLLELSE!!! Jag kommer ha en "storytime" sen då jag berättar hur allt gick till och så. Sen kommer jag också förklara mer utförligt om hans problem och vad våra mål är och så vidare! hoppas ni ser fram imot att följa våran resa tillsammans!!
 
livet rullar på
Hej nu var det ett ta sedan!! känns som jag alldtid säger så...men nu ska jag försöka hålla igång mera. Jag kan fortfarande inte berätta vem jag ska få i vinter eftersom allt är väldigt obestämmt. Men snart så, då ska jag berätta allt. Men jag rider lite ibland på olika hästar. Jag är där nästan varje dag och rider på olika hästar. Jag har bland annat visat den nya hästen Captain. Super trevlig häst med bra inställning till allt. Vill lära sig och är mycket sammarbetsvillig. Sen har jag hoppat Espri i helgen. Sååå rolig häst, har alltid gillat henne, förutom första gången jag red henne...hehe...men hon var iallafall super duktig. Sen så har jag visat finaste lola. Sååå himla fin sagohäst, ställer alltid upp och presterar alltid på topp!!! Sen så har jag ridit Skipper bland annat, en trevlig häst.
 
Allt är i sin ordning i stallet iallafall. Några få hästar är kvar som ska åka till sin fodervärd. Men nästan alla har åkt nu. Jag ska göra en liten update sen vilka som stannar under vintern. Men för tillfällt är det lite oklart. Men allt rullar på och jag börjar sucksesivt flytta alla min saker till stallet. Tycker att det är väldigt skön stämmning i stallet och jag trivs bra. 
 
Därimot saknar jag Bettan väldigt mycket. Hon är den finaste i hela världen och jag är väldigt tom just nu. Saknar henne hela tiden. Att bara kunna tränsa och gå ut och dra en galopp på ängen med öron spetade...gud vad jag saknar henne...världens finaste häst. Ångrar inte en sekund med den fantastiska ponny!!
 
Uteritt

Igår var det uteritt och idag börjar vår "träningshelg". Aud ska ha lektioner för några vilket ska bli superkul!