Kidz Of Karlshem

Helgens julebabbel
Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt mysig helg som kickades igång direkt efter skolan med SIHS tillsammans med Leo, Ingrid och Alice och shit vilken show! Sååååå duktiga ryttare så man blev verkligen påminnd om varför man rider. Väldigt inspirerande! För att inte tala om mässan! Jag ville bara plocka med mig allting men olyckssamt var det enda jag fick med mig en tröja. Jag tänkte att jag skulle gå tillbaka senare men då var det stängt. Attans bananer! Men jag är ändå nöjd med min vistelse i friends, och det var kul att se voltigen då jag tränar det 3 dagar i veckan så det var inspirerande det med, dock gick det inte jättebra för Uppsala men jag vet att de är jätteduktiga egentligen så hoppas det gick bättre på de andra showerna.
Indigo 2.0

Lola, is that you?

På lördagen hade jag ett litet morgonäventyr då jag skulle försöka mig på att hitta till 176:an's busshållplats från en kompis som jag sov hos.. Men tillslut kom jag till stallet men då hann Isabella komma innan jag han rida Thira så jag red en annan häst i sällskap med Ingrid och fina Ben Jovi. Är det någon mer än jag som lagt märke till hur himla kallt det är? Juletider, folk, juletider! Nu är det på med mössa varma vantar och en rejäl halsduk, och gröm för tusan inte att dra med de varmaste raggsockorna till stallet för nu är det advent! Jag behöver minsann ingen snö för jag fryser så bra ändå!

Extremt charmiga

Lite mer hej
Denna dag har varit riktigt rolig! Spontan haha som vanlig men kul! Hann inte rida tre hästar utan bara två men ÅÅÅ VAD JAG ÄLSKAR ATT RIDA. Jag gör verkligen det.

 Idag löste jag faktiskt situationen på bägge hästarna väldigt bra. Både Lola och Benji var ganska spända och pigga men på slutet gick dom som klockor. Benji och Lola var jätte fina. Lola galopperade riktigt bra och det är så kul att hon har utvecklas! Hon har alltid varit fin och snäll men nu börjar det hända grejer! Hon galopperade jätte bra och var allmänt duktig.

Benji då. Jo hans nerver är lite på utsidan just nu hahaha men han var också Guda fin efter en stund. Lilla gubben. Red först mycket lösgjörande, serpentiner volter mm sen när han var avslappnad och jag hitta en jämn takt så påbörjade min övning vilket var att rida skänkelvikningh från medel eller kvartslinjen till spåret sen fatta galopp och galoppera ett eller två varv på volten. 

Det är så kul att han är så duktig! Flyttar sig fint och är mjuk och allt. Blir alltid så glad efter jag har ridit honom och varit med honom. Han är en sååå fin individ och vänta bara tills vi har blivit ett bättre team. 

Sen åkte jag och Aud till friends! Vi delade ut lappar i kylan och det var jätte kul att träffa gamla ridlägerbarn trots att det var väldigt snabbt!! Vi träffade sedan Nissa och Ali och kollade på Showen. 

Det var bla ponnyhoppning och Malin invition och annat. HELT GALET VAD BRA DOM RIDER (tillskillnad från vissa ponnyryttare haha Gud vad vissa måste skämmas över hur dom rider usch).

Väldigt inspirerande! Nu är jag påväg hem. Måste ta tag i lite plugg hehe
Nästa vecka är det mycket roligheter på gång! En häst ska visas och andra ska ridas. Det är hoppträning för mig och Benji och jag känner just nu att jag är bara så glad att ha en sån fantastiskt individ att ta hand om och rida. 

Nu hoppas jag allt dåligt vänder till nåt bra. 
Nej men hej
FÖRLÅT för den kassa uppdateringen men kom ihåg vi uppdaterar normalt efter helgen! 

I fredags var det Stockholm Horse Show! Super kul! Vi var där hela eftermiddagen till kvällen och gick på mässan. Köpte inte en enda sak till Benji haha köpte bara välbehövliga saker till mig faktiskt. Säger det igen mina dagar som matchig ponnyryttare är över (eller haha). Nej men det var verkligen inget som föll mig i smaken och allt är ju sååå dyrt trots att det är på rea haha men det var kul att kolla på utrustning hehe. 

Köpte ett par borstar, en broddlåda, ett par handskar, en jacka och julklappar till mina päron. Vi köpte matchande julklappar till våra föräldrar (vi som gick tillsammans från bloggen) haha kommer bli så bra!!

Vi träffade massor med folk också jätte kul! Bland annat Matilda som köpte Ruby (en ponny som stog här för typ ett år sen jätte fin Dponny), tjejen som sålde Dick Tracey, Corint och andra hästar till Aud, Elsa Manzano som har jobbat på Karlshem, Emma som är ridlärare på sommaren och annat mysigt folk!! 

Dessutom såg vi massa storbloggerskor haha och jag träffade Linn Olsson!! Det var jätte kul och hon var hur trevlig som helst och jag fick en kram hahaha. 

Sen på lördagen så var det full rulle hela dagen. Red först Nelly en stund. Sååååå fin den ponny så jag dör. Verkligen sinnesjukt fin, känslig och jätte rolig att rida!

Efter det red jag en liten bponny också. 

Sen var det Excaliburs tur! Den hästen är SÅÅÅÅ FIN. Om han var Dponny hade jag lätt lätt lätt velat hyra honom. Han är sååå fin och har mycket potential. Visade honom för familjen som ska hyra honom. Han är bara så fin helt galet. Excalibur åkte sedan till sin fodervärd! Stort lycka till! 

Sist var det Benjis tur. Idag var visade han sina nerver hahaha När han hade lugnat ner sig var han SÅÅÅ FIN men det tog ett tag. Red endast skritt och trav kände inte för att utmana ödet i och med att det är väldigt kallt och han var på tårna. 

Lita lagomt slut men idag ska tre hästar ridas är tanken. Sen åker jag till friends och delar lite lappar. 

Det rullar på Karlshem som vanligt!

Ellabellabuuuus haha