Kidz Of Karlshem

Hej på er
Hej allihopa! Här var det längesedan man skrev. Nåå ni kanske undrar vad som har hänt under sommaren? Ja, vart ska jag börja?
 
Under sommaren hyrde jag Strauss. Det var hur kul som helst. Jag kommer dock inte berätta allt då jag red nästan varje dag under två månader, så det blir ganska mycket att skriva. Det står dock en del min egna blogg om det är någon som vill läsa om en sommar men världens bästa Struss. Jag kanske länkar den i något framtida inlägg. Om jag känner för det, hehe.
I vilket fall saknar jag den filuren väldigt mycket då han blev mig väldigt kär under sommaren.
Annars så jobbade jag läger 1, 4 och 8. Riktigt myspys var det. I år har jag dock inga roliga historiera att komma med. Inte som förra året då jag jagade Judith med en cykel och tappade rösten. Det var en överlag ganska händelselös sommar.
 
De senaste veckorna har jag ridit Thio. Tyvärr har ju ponnyn bytt kondisen mot gräsmage, så det ligger en hel del framför oss innan vi är tillbaka i toppform. I måndags hade vi vår andra lektion, och det gick sååå bra. Vi jobbade mycket i galopp. Ponnyn var pigg vilket var till fördel då han tog i och jobbade på ordentligt.
Imorgon ska vi ha markarbete. Inte riktigt hoppning, men första gången som vi rider bommar på lite mer än 4 månader. Vi taggar.
 
Annars så händer det inte så mycket mer just nu. Bloggen ska igång och sedan får det rulla. Hoppas ni mår bra och att ni har haft en trevlig sommar!
Kram på er världens bästa bloggläsare.