Kidz Of Karlshem

update
Hej, hoppas ni har ett bra höstlov!
 
Just nu är jag och Silver inne i en liten svacka. Det gick från att gå galet bra till att gå galet dåligt från ett pass till ett annat. Igår var ett sånt pass då det bara inte funkade och det inte ens var roligt. Det är frustrerande när man tycker att man gör hyfsat rätt och att det borde funka - men det inte gör det. Vet liksom inte vad jag ska göra annorlunda för att få det rätt och just det är frustrerande. Förut kunde jag mera "skylla" på något annat, om Virvel hade en bra dag eller inte var verkligen avgörande, men så är inte Silver. Nu har jag en väldigt fin häst som kan, så det är jag som gör fel och jag som måste göra annorlunda, men vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra.
 
Var därför inte speciellt taggad för att rida dressyr idag, men samtidigt så måste man ju jobba med problemen för att det ska kunna gå bättre, och det kan ju trots allt inte alltid gå bra. Var inte nere i det där "jag-kommer-förstöra-min-fina-häst" nivån idag så det är ju alltid något haha. Nejmen i skritten och galoppen gick det bra, han var faktiskt riktigt fin i vänstergalopp i slutet, kunde känna hur han tog i och det är ju positivt? Traven måste jobbas på dock, för där funkade det verkligen inte alls. 
 
På lördag och söndag blir det uteritt, det är roligt och rätt så kravlöst så det passar bra nu. Ponnyabstinens
Hej hej gott folk! För tillfället befinner jag mig på andra sidan jorden i staden som aldrig sover. Någon som kan gissa vart jag är? Detta betyder då, uppenbarligen, att jag är över 10 timmar från Thio med fågelvägen. Snacka om att jag har abstinens. Jag längtar till på lördag då jag kommer hem, för då blir det plattan i botten till ponnyn. 
 
Innan jag åkte var Thio så sjukt fin. Han var mjuk som smör att rida, försökte till sitt yttersta att göra rätt. Kag satt mest där och berättade för honom hur duktig han var. Vilket han egentligen visste själv. Jag red ett pass själv i ridhuset. Ni vet när hästen känns sådär perfekt? Så kändes Thio. Eftersom vi inte kommer till den punkten så ofta så öste jag beröm över honom. Vet ni vad han gör då? Han frustar, frustar och frustar, trycker ihop sig allt vad han kan och tycker att han är så jäkla snygg. I och för sig har han rätt. Men det där har aldrig hänt förut. När jag berömmer honom så blir det "Åå vad bra, nu behöver jag inte anstränga mig längre." 
Jag vet ju inte hur mycket han gått nu under lovet, men jag hoppas på en del. Thio är i sitt esse när han går mycket. Dessutom behöver gräsmagen försvinna. 
 
Men aa människor, nu ska jaG ut och fånga dagen. Här är klockan 8:25. Hemma hos er är den typ halv två. 
Åå saknar honom
 
Idag..
.. Har jag fått utlopp för min inre barnsliga sida när jag och Ingrid i lag mot lägerbarnen lekte H/S. Mazurka skötte sig utmärkt och bockade inte en enda gång! Jag tror dock att Lägerbarnen (som hade Nelly) försprång blev lite i största laget när jag och Ingrid inte kunde vinna även fast vi fuskade.. Hade så sjukt kul, tror Mazurka hade roligt med och förhoppningsvis barnen och Ingrid också. 
Världens bästa H/S ponny in action