Kidz Of Karlshem

Saknar min visp
Okej för det första är nog vispen det bästa smeknamnet för Villis någonsin! Men nu har jag varit utan honom i snart en vecka och jag tror jag sakta håller på att bli galen. jag längtar jättemcket och kommer bli så jäkla glad när jag får pussa på hans lilla mule igen. Jag har varit nere i skåne och träffat lite kompisar så nu är jag fylld till öronen av inspiration och är taggad på att testa lite ya saker när jag kommer hem. Dock är jag inne på mitt sista täcke för asså jag svär strauss väntar tills jag åker bort och BAM! så drar hn sönder alla mina täcken för detta hände rvarenda jäkla ång och jag fattar verkligen inte hur. Aja men nu vet ni vad jag har hållt på med här i världem.Sorry för att detta blev så kort. See ya later.
 
God jul och gott nytt år
ridpassen
Hej på er!
Tänkte att jag delar med mig av ridpassen denna vecka. Jag har ju somsagt ridit tre till fyra hästar i tre dagar.
 
I tisdags red jag ut på Villis oh Danny. Villis var fin och pigg. Danny därimot var galen, han ville inte skritta ett enda steg. Han var kaos men roligt att han uppskattar uteritter iallafall... Sen så red jag Bekka i ridhuset och hon var så sjukt fin. Hon var super avslappnad och arbetsvillig, hon var fantastisk. Gillar verkligen den hästen!!
 
 
I går red jag fyra hästar. Började med villis i ridhuset då det inte gick att rida ut pga halka eller träsk. Han var faktiskt väldigt fin, mycket välgenomriden och framåt.
Sen så tog jag min lilla polle och ledde ut i skogen, gissa vad.. vi gick vilse...och då ställer sig min häst och kissar... tajming.. Nej men vi skulle bara skritta rund gården fast i skogen och sen så hamna vi vid vattnet ett tag och sen vid länsta. Men tillslut var vi hemma igen och Danny var nöjd efter att ha tagit en tugga på inpincip alla granar i skogen..
 
Sen var det lilla Fox tur att bli riden. Jag joggade bara för att han är ung och då behöver de ibland bara skritta och trava för att galoppen kan vara ett stressmoment för unghästar. Han var väldigt lugn men inte så arbetsvillig.Ville helst vara en struts men i slutet kunde han vara fin. Han är så söt!
 
Sen red jag Bekka och det gick inte så bra, eller hon var lugn vilket hon har svårt för men hon var inte så fokuserad. Vilket ledde till att det blev ett sämre pass helt enkelt.
 
Idag drog jag en tur ner till länsta barbacka med vispen. Han var sjukt pigg!!!
Sen så red jag Bekka och hon var hyfsat fin. Hon var lite ofokuserad idag med men inte så farligt, hon var fin.
Man sparar det bästa till sist eller hur.. jo Dannysen. Han var helt fantastiskt fin, helt galet. Aldrig varit såhär nöjd över honom tror jag. WOW vilken häst alltså!!!
 
frisk powniie
Hej! Det var länge sedan jag skrev här igen hehe, men jag har haft väldigt mycket i skolan, men nu är det äntligen jullov!!!
 
Det som har hänt nu sedan jag sist skrev så har Lady blivit frisk och hon har varit frisk ganska länge nu. Jag är jätte glad att jag äntligen får rida henne nu igen. I ridningen så går det lite upp och ner just nu. Vissa pass går jättebra, medans vissa går superdåligt. Oftast går det mycket bättre i högervarv än i vänstervarv, vilket vi håller på att jobba med nu. Och speciellt i hoppningen så har jag blivit mer bestämd än va jag var förut. Eftersom att hon är så stark å pigg i hoppningen så måste jag vara bestämd för att hon inte ska dra iväg eller bara strunta i mig. Men senast vi hoppade så gick det väldigt bra!!
 
foto av Issa!!