Kidz Of Karlshem

Valborg
HejHej! Hoppas alla har en bra valborg! Jag var nyss och kollade på brasan i Ekebyhov och träffade lite gamla, nära och kära vänner, alltid kul ju! :)
Idag skrittade jag och Leunora ut en sväng och klättrade lite med hästarna, sen så red jag lite på utebanan. Hade egentligen tänkt plugga idag men så blev det inte, får helt enkelt ta och stressplugga imorn istället. Jag har så himla mycket i skolan just nu, det är inte klokt hur mycket läxor dom ger oss hela tiden, vill dom inte att man ska kunna ha någon fritid eller? D:

Tänkte även passa på att besvara en fråga som jag fick tidigare :)
-Vem är pappa till fölet? Svar: Pappan till fölet är Marwin, samma som Chimras andra två tidigare föl. Han är en känd hingst som dog i somras förra året, om jag inte har helt fel. 
Marwin och John Hickey i Globen
Är halv GINGER
Omg jag är halv ginger har jag precis insett!! Det passar ju inte på mig så jag måste färga håret snart!! D:
Hemma igen!!
Kom precis ut ur ducshen och gud vad skönt det var! :D Sov över på karlshem igen och kände mig, efter tre heldagar i stallet allmänt snuskig/äcklig.. Tror aldrig jag längtat så mycket efter en dusch, en tandborste och riktig mat!! x) Red ut idag iaf och det var jätte mysigt, sommar väder ju! :D Fick rida med Ingrid, Alice (http://stallcheyor.blogg.se) och Alexandra eftersom alla andra bara dissade... Vi red till Länsta där vi galopperade lite i hagarna, eller jag och Ingrid släppte våra hästar där medans Alexandra som inte vågade, galopperade lite med Alice ute på vägen. Det var jätte mysigt och massa bilder kommer förmodligen upp på Alice och Ingrids blogg ikväll, checka!

Nu får ni nöja er med några bilder på min söta "lilla" svettiga häst som rullar sig på banan ;)