Tips från cochen ;)
Ja, ni ser ju rubriken. Jag ska ge er lite tips på vad jag brukar göra. Det är nämligen så att jag har delmål för varje månad. Det är väldigt smart för att variera träningen och ha en plan. 

Jag har haft olika mål som tex konditionsträning eller mycket uteritter eller hårdtrimma eller öva mycket skolor. Det finns massa saker man kan ha som mål. 

Det är väldigt smart faktiskt !! Sen kan man ha delmål varje vecka, typ som att man övar skänkelvikning ena veckan och tre spår nästa vecka om man vill ha en skolor månad. 

Just nu har jag haft väldigt tuff period där jag övar mycket grunder. Jag är extra noga med halvhalter, Dannys position, min position och formen till exempel. Detta gör att man jobbar med en sak i taget istället för att öva på olika saker varje dag. Det går kanske dåligt den dagen och sen går man vidare med en annan sak nästa dag. Istället kan man verkligen öva på en sak tills den sitter i en månad. 

Nästa månad ska jag njuta av våren och köra mycket uteritter och kondition då. Även mycket bommar och backträning. Ska bli tufft men kul med härligt väder!!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lea is the fotograf!!!!!!!