Kidz Of Karlshem

Hel dag i stallet
Hej, igår var jag i stallet i 12 timmar.. 
 
Jag kom kl 08:30 och fixade Bekka inför hoppning. Fick nämligen hoppa med på lektionen på henne för Rebecka. Det var väldigt roligt!
Hon var väldigt snäll att hoppa men jag behöver jobba på att sitta ner efter hindret och rida ihop henne. Men det är sjukt mycket att rida ihop, men hon var väldigt reglerbar innan hindrena eller ja efter också men jag hamnar lite framåtlutat och då är det svårt att få ihop henne. Men hon var duktig och det var kul!!
 
Sen så mockade jag min box, torvade och bytte vatten. Filmade även Ingrid när hon red och byggde bort alla hinder. Sen åt jag mat, muuuuummmmmssssss!!! 
 
Sen så körde jag en yolo och red ut barbacka på min powwniiieee med Issi. Han var pigg, spänd, het och taggad.. kan de bli bättre första gången man rider ut barbacka:)))))) Nej men han tycke att det var kul kan man lugnt säga, även vispen! Haha men han skulle aldrig göra mig illa med avsikt<3
 
Sen så fotade jag och Issa lite granna och sen körde jag och Issa ett ryck i stallet. Vi mockade, sopade, vattnade, la in hö, fixade gödselstacken SUPER FIN, kratta på stallplan, fyllde hökärran och torva till många hästar! Sen var vi väl förtjänta en kopp te och sen filmkväll. Vi kollade på spirit, vad annars, hahahah!!!
 
Det sista jag gjorde var att fylla på vatten till alla hästar och halma i uteboxarna sen åkte jag hem. De va allt från mig, bye
 
 bilder som Issa tagit!!