Låt mig distrahera er
 
Tja tja bloggen. Vad händer idag? Jo issa bloggar. Jag har faktiskt inte bloggat på ett tag och jag vet inte ens varför. And let me tell you stuff has happened! Ouch min engelskalärare skulle strypa mig för at ens tänka ordet "stuff".
 
Jag började skriva ett långt inlägg om framtiden. Det skulle handla om mig, Villis, vad mina planer är för nästa år. Vill jag verkligen fortsätta med Villis? Vill jag stå på karlshem? Borde jag ta en paus med ridningen? Ja ni förstår, jag hamnar väldigt snabbt i en lång spiral av frågor. Men jag sket fullständigt i det och bestämde mig för att ni fick nog med seriösa ämnen på ingrids blogginlägg. Så idag kommer det vara ett helt vanligt kaosigt blogginlägg med Issa. Mhihihi
 
First order of buisness. Asså jag kan verkligen inte stava. Över huvud taget. Nej men låt oss prata om gårdagen. Men innan det ska jag bara snabbt nämna att vi hoppade i fredags och det gick okej, inget fantastiskt. Vi kan eventuellt cirkla tillbaka till det här senare. Men lördagen började med att jag hade sovit på karlshem och tog sovmorgon för Aud sa att jag kunde. ÄKTA GLÄDJE ASSÅ! Nej men det var asskönt. Så jag gick upp runt nio, åt frukost för att sedan dra mot ze ztables. FUN FACT: Jag hade inte ens klätt på mig ordentligt än. Till frukosten hade jag inte ens tagit på mig en jacka. Hade bara på mig min pjamas och en tjocktröja. Av någon anledning kom jag och Aud in på Lola. Jag har inte ridit henne på ett tag då jag helt enkelt inte haft tid. Vilket har lett till att hon inte har gått alls. Aja vi pratade lite om det och att hon skulle gå provridning den dagen och att hon antagligen skulle vara jättepigg. Wow min beskrivning av morgonen har blivit alldeles för lång men sammanfattningsvis erbjöd jag mig att rida henne och det slutade med att jag red ut på henne i pjamas med Olivia på Peggibeggi. Det var häst nummer ett av TRE. Asså jag var halvdöd. Fattar inte hur ingrid rider typ tio häster på visningar. 
 
Häst nummer två var den nya d-ponnyn "Musse". Vi skulle bara longera honom först då vi inte vet så mycket om honom. Men jag satt upp på honom tillslut och han var supermysig. Han kommer bli världens snällaste barnponny tror jag falla la. Honom red jag dock bara i skritt och trav. För Aud ville att det skulle vara en positiv upplevelse för honom. Det var ju trots allt hans första gång på karlshem med ryttare på ryggen. När jag hade gjort det i alla fall var det bara hopp av och direkt upp på Lola för att visa henne en snabbis. Fy fasiken in i helsike vad dåligt det gick. Lola bara kaosade och skuttade som en treåring. Usch. Det kändes så jäkla pinsamt med tanke på att alla stod och kollade och Aud var också där med. Asså ugh help me.
 
När jag tillslut fick lämna ridhuset kunde jag äntligen rida min egen häst. Jag och Villis tog en uteritt till Länsta. Det var faktiskt fett mysigt. Det var inget drama någon stans utan bara en lugn och härlig utritt en sen januarihelg. 
 
Det var min enormt långa lördag. Min söndag bestod mest av stalltjänst och en mystur barbacka i skritt med Felicia runt lövhagen. Se jag kan vara kortfattad. Aja bye pie
Gillar ni hur min enormt fula tröja matchar tomteluvan?