Kidz Of Karlshem

Here I am
Hello hello.
 
Har varit urusel på att blogga de senaste veckorna och har ingen bra ursäkt för det, men men. Det har gått rätt så bra de senaste veckorna, våren är riktigt härlig så det har blivit många uteritter och en del pass på banan. Vi har hoppat lite och Virvel har verkligen utvecklats jättemycket, hon lyssnar superbra på mig och man märker verkligen när man har börjat rida ihop sig med en häst, har ju ridit Virvel länge nu och mycket men det tar trots allt lång tid att rida in sig på en häst. 
 
Vi har hoppat på terrängbanan för första gången tillsammans vilket gick väldigt bra. Hon tyckte det var jätteroligt och hoppade allt utan att tveka, även de konstigare hindrena som trappan och banken. Det gick kanske lite fort ibland, jag släpper nog iväg henne lite mer än vad jag tror att jag gör men det känns inte som att det går så fort, måste ha blivit fartblind eller något sådant. Det var verkligen jätteroligt och jag hoppas att vi kommer hinna hoppa där någon mer gång innan sommaren. 
 
Igår var det dressyrlektion, vi övade mycket på trespår och även galoppombyten. Virvels starkare galopp är höger, hon brukar ha ganska lätta att byta från vänster till höger men igår bytte vi från höger till vänster. Var tvungen att vara väldigt tydlig och då funkade det, men om jag inte var det så bytte hon inte, vilket inte är så konstigt. På slutet fattade hon dock vad det handlade om och då började hon lägga in travsteg för att göra det lättare för sig haha. Lektionen gick hyfsat, det var inte en utav av våra bästa gånger men inte heller ett utav vårt sämsta.