Benji uppdatering
Hej! Benji känns just nu lite omotiverad, vädret kanske smittar av sig? Så därför är tanken att han ska få sig en välförtjänt vintervila. Både bra för mig och Benji, bara för att bryta mönster. Förändra och prova något nytt, så ska vi bli bättre än någonsin efter vilan! Träna och förbereda inför vårens tävlingssäsong. Debutera LC osv. Kul!!

Som ni kanske föstår så gick det inte helt 100 på KM igår. Benji var fin och kändes som vanligt fram till att vi skulle hoppa banan. Han tappade allt sug och segade ihop. Han gick inte fram, varför vet jag inte riktigt. Han var sista start av oss 5 som var inne på banan så han stod stilla ganska länge vilket absolut kan spela in. Och han var väl lite trött eftersom att vi hopptränade 2 dagar innan. Jag vet alltså inte riktigt vad som hände, men allt kan inte kännas 100 hela tiden heller. 
Det vi ska fokusera på nu framöver är att träna och hitta varandra ännu bättre, 28 januari är nästa tävling förhoppningsvis på Södertälje. Där emellan ska vi kanske ut på någon P&J och träna på Sundby. Men det återstår att se!
(null)

(null)

Bilder från KM! Benji<33