Kidz Of Karlshem

Pay&jump
Hej på er igen!
Som kanske de flesta vet nu så var det pay&jump på karlshem i helgen och då var jag med på Bonnie och hoppade 80 cm. Det var första gången vi "tävlade" på en bana som låg på 80 cm och det resulterade till att vi var felfria och kom på 1:A platts vilket var otroligt kul, Uppskattar det verkligen!
Bonnie var sjukt fin och hoppade otroligt bra och lyssnade även på mig och mina halvhalter så att vi kom rätt på alla hinder och hade ett jätte bra flyt och allt kändes bara helt underbart! Älskade ponny:) 
 
Nu i helgen kommer Bonnie få vila hela helgen eftersom att jag ska på gympatävling. Tråkigt att behöva åka iväg och missa en hel helg med Bonnie.. men men vi har ju trots allt hela sommaren på oss efter det! Längtar såå mycket!
 
Struggles: Jag har länge funderat på om jag vill fortsätta ha Bonnie nästa år men aldrig varit säker. Jag gillar Bonnie och känner att vi kan komma långt men samtidigt kanske man ska gå över till D-ponny men jag vet inte.. känner mig inte riktigt säker på det en. Jag vill inte sluta rida Bonnie någonsin men nån gång kommer jag behöva göra det men jag trivs så mycket med Bonnie och jag känner att vi har precis har börjat lita på varandra och då vill jag inte sluta med det vi har.. men aja vi får se vad jag känner efter sommaren.
 
Bilder som finaste issa och Ingrid tagit!:
 
 
 
 
Issas bilder!
 
Ingrids bild!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress