Kidz Of Karlshem

Älskade, älskade Mary Poppins
Ja. Världens bästa, snällaste och finaste Mary Poppins. Nu sitter jag helt ärligt här och gråter, men jag vill bara TACKA henne för allt. Verkligen ALLT. Det jag har lärt mig på henne skulle jag aldrig lärt mig på någon annan häst ännu. Hon har gett mig en känsla för avståndsbedömning, hur man ska rida en häst i form och hur kul det är att hoppa. En häst som föddes för 17 år sedan har lärt mig allt detta och såså mycket mer på 1 år. På bara 1 år har min älskade ponny lärt mig allt detta, jag är nu en helt annan ryttare. Eller jag har samma grund men hon har utvecklat den till något mer, något extra.
 
Hopplektionerna var det bästa jag visste, att få känna henne ta tag i hindret och verkligen vilja hoppa det. Att känna att min lilla ponny på 137,7 cm klarar 110 cm med lätthet är det bästa jag vet. Och kommer alltid att vara.
 
Mary Poppins som en vacker dag föddes här på karlshem har jag tagit mig från att glappa i tygeln, inte rida hästen fram till bettet, och att tycka att uteritter är tråkiga till att jag älskar uteritter, kan rida en häst fram till bettet och att alltid ha en mjuk kontakt med hästens mun. HON har lärt mig alt detta. Min älskade ponny.
 
Hon har inte heller bara lärt mig rida, gjort att jag älskar uteritter, och låtit mig känna lyckan över att känna henne hoppa under mig och gör allt för att göra det så bra som möjligt. Utan hon har även varit en bästavän. Hon har varit fantastisk att umgås med, att borsta och gå till hagen med. Och det bästa av allt, att få pussa henne på mulen även fast hon inte alltid uppskattar det lika mycket som jag.
 
Att vara inne på tävlingsbanan och få höra startsignalen gå och hennes öron spetsas älskar jag också. Att få känna avstampet innan varje hinder och veta att hon kommer göra sitt yttersta för att göra mig stolt. Hon vill inte snudda en enda bom, även fast hon ibland kan vra tveksam om hon verkligen vill hoppa "just det hindret". Så gör hon alltid det, ALLTID.
 
Ja, min älskade, älskade Mary Poppins. Jag kommer nog aldrig någonsin kunna beskriva min tacksamhet och kärlek till dig, aldrig. Jag kan bara önska all lycka till din näta lilla ryttare, och jag hoppas av hela mitt hjärta att den kommer att uppskatta dig precis lika mycket som jag har gjort. Och ha precis lika kul.
 
Älskade, älskade Mary Poppins. Jag älskar dig till månen och tillbaka miljontals gånger om.
 
Mary Poppins. Jag älskar dig mest av allt i hela världen.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress