Kidz Of Karlshem

TÄVLING!!
hej hej!!! Tänkte faktisk göra ett litet schema för vilka dagar jag ska blogga och ungefär vad jag ska skriva varje gång! kommer bli något liknande som nedan men kan inte lova att jag kommer uppdatera så mycket!
 
MÅNDAG: planering för veckan och andra saker
ONSDAG: överraskning + bilder ibland
FREDAG: överraskning 
SÖNDAG: veckans pass
 
som sagt ska jag göra mitt bästa men kan inte lova något!
kommentera gärna också vad ni vi höra eller se!!
 
NU!!! Tävlingen !!  Jag var nämligen och tävlade på Södertälje ridklubb i söndags och Betty var såååå SNOBBIG för en gång skull!!! (Kommer bilder) Jag debutera L:C (80) och det gick väldigt bra faktiskt! Måste bara få säga det själv att jag har utvecklats i hoppningen har jag märkt! Förut när jag hoppade lite större hinder (typ 80 cm) så kunde jag verkligen inte hålla balansen och jag var väldigt osamanspelt med Betty i hoppningen! Och främst av allt så hamnade jag framåtlutat HELA tiden! Men nu kan jag hålla balansen, jag och Betty "jobbar" tillsammans och främst så är jag inte framåtlutad längre vid cirka 90 cm!!! Jag landar numera upprät!! Dock finns det mycket att jobba på gällande min sits men vi är en lång bit på vägen!!!
 
Tillbax till tävlingen... Jo, jag hoppade 70 & 80 och är väldigt nöjd över båda rundorna! Det jag kände gick extra bra var flytet och takten. Hon var igång hela banan och galoppen hade en fin takt hela banan. Jag brukar annars bli flummig i början och koncentrerar mig inte, vi kommer liksom aldrig igång! Men denna tävling fick jag verkligen igång henne i båda rundorna och det gjorde att vi fick bra flyt. Vi fick fina språng nästan alla hinder förutom några få som tillexempelt hinder 4 som var en bred oxer med lång anridning. Då såg jag verkligen inte avståndet och bedömde fel. Därför kom vi för långt ifrån första rundan och för nära i andra. Det var därför vi fick 4 fel pågrund av en rivning på hinder 4 i L:C. Men är väldigt nöjd ändå och tycker faktiskt ärligt att jag och Betty har utvecklats mycket i hoppningen! Så jag blev felfri i L:D med mycket bra känsla och 4 fel i L:C men lite sämre men ändå väldigt bra känsla!! Älskaaaar verkligen att tävla!!!!
 
 
 
Min finaste <3
 
BILDERNA ÄR FOTADE AV BÄSTA LEA SOM HJÄLPTE TILL PÅ TÄVLINGEN, TACK!!!
Anonym

Fast det var väl en pay&jump? 😝

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress