Kidz Of Karlshem

passen och tävling
Hej!
I måndags så var det dressyrlektion och det var superroligt!! Vi övade mycket på att fatta galopp. Själva övningen var att vi skulle antingen vända upp på medellinjen eller på kvartslinjen och fatta galopp från skritt. Det gick superbra! Han fattade rätt galopp hela tiden så då gjorde vi en annan övning. Det var att vi skulle gå skänkelvikning från boksatven "M" i höger varv och sen fatta omvänd galopp, alltså vänster galopp. Sen gjorde vi samma sak fast i andra varvet. Han fattade nästan rätt alla gånger, men han var jätteduktig!!
 
Igår (lördag) så tänkte jag rida ut men de va för isigt så då red jag dressyr istället. Red barbacka för att han börjar få lite skav och för att det var längesen jag red barbacka. Det gick ganska bra. Jag övade på att fatta galopp som vi gjorde i måndags och det gick bra.
 
Jag var på hööks idag och köpte lite saker till Pegasus när vi ska åka och tävla. Vi ska nämligen åka på en liten träningstävling på fredag på ekerö ridskola. Men ni får se vad jag har köpt på måndag.
 
Buset!
En gammal bild på mig och Pegasus tagen av Amanda!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress