26 augusti 2017

I'm back

Josefin

Hej! Nu är mitt sommarlov över och jag tänkte börja uppdatera här igen också! Mitt sommarlov har innehållit massa häst och lite annat såklart. Men jag måste säga att det ändå är skönt att vara tillbaka i vardagen, även fast det nästan är tomt på Karlshem just nu. 


Jag tänkte att jag skulle berätta lite vad jag har för planer med Benji nu i vinter, nu i början vill jag bara lära känna honom bättre. Jag ska alltså (såklart) inte tävla några höga klasser alls, utan inte sätta någon press och åka ut och tävla låga klasser. Typ LD och lite LC. Det är mina tävlingsplaner för de närmaste 3 månaderna i alla fall. Sedan så ska vi "satsa lite högre", alltså vara snäppet mer tävlingsinställd.
Just nu jobbar jag mycket på galoppen, eller snarare att jag ska kunna reglera den. Jag har nämligen väldigt svårt att rida ihop hästar då jag är ganska usel på att driva mycket. Men det jobbar vi på och det går bättre och bättre!

Idag ska jag i alla fall rida ut lite lätt, då jag ska köra ett hårdare dressyrpass imorgon. 

Ja, det är mina kortsiktiga planer hittills med Benji inom tävlingarna och i dressyren! Jag ska skriva ett inlägg där jag är mer specifik men detta är en bra start!

Ha det så bra, kram

Benji <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress