Kidz Of Karlshem

stressy
Sedan senast har det endast blivit ett ridpass till. Från att ha ridit typ 6 dagar i veckan rider jag typ 3 nu haha. Nejmen är glad att jag ens får rida överhuvudtaget! Det är en annan  tjej som rider Cindy 2 dagar i veckan plus att hon går en del provridningar så därav har det inte blivit så mycket på senaste. 
 
Red i vilket fall ut i måndags tillsammans med Isabella. Till en början så kändes hon rätt så stressad, tror de kan bero lite på myggen också då hon reagerar rätt så mycket på myggbett och liknande så hon tycker väl helt enkelt inte om dom. Efter trav och en galopp så var hon sjukt svettig, lite dålig kondis men även att hon var uppe i högvarv hela tiden. Det gick bättre efter någon till galopp iallafall och när jag travade sista gången så var hon relativt lugn!
 
Tycker det är lite svårt när hon blir så där, man vill ju obvisly få henne lugn men det är ibland lättare sagt en gjort. Blir lätt att man håller lite för mycket kanske men om man inte håller så går det 180 och det känns inte så bra de heller. Hon är ju rätt så känslig, men när hon blir sådär spänd känns det lite som om hon kopplar bort. Imorgon är det dags för dressyrträning vilket är tagg, senast jag red dressyr var förra onsdagen men då gick det åt helvete, men förhoppningsvis går det bättre imorgon. Det brukar det göra när man har någon som ger tips och övningar att göra. 

Lite bilder från senaste tiden:
Cindy när vi premierade på galoppbanan för typ tre veckor sen! 

Silver och Dixter när de gick på gällsta ö

Från vår övernattning i helgen


Glada heeestar
 

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress