Kidz Of Karlshem

Måndagstrött eller nått..
I måndags var det hoppning som gällde, Mazurka var lite loj, vi hamnade i otakt och fick konstiga språng, hon vände inte riktigt med mig så svängarna blev knasiga, blev tillochmed så att hon sprang förbi hinder då vi inte hann vända klart innan dem, allt blev helt enkelt lite jobbigare än vad det brukar vara.. 

Igår skrittade jag ner till Länsta med kidzen och små ponnysarna, mysigt värre och regnet kom inte fören vi precis kommit innanför grinden då vi förflyttade oss till ridhuset. Väldigt kort pass, uppvärmning trav, galopp, nedjoggning trav. Gjorde en del galoppfattningar från trav, har blivit så bekväm och gör dem nästan bara från skritt numera så det känndes bra, tycker egentligen att det är lättare att fatta galoppen från trav, men Mazurka fattar en mycket mer samlad galopp från skritt, förmodligen något jag gör olika i fattningarna.. 

Idag blir det vila så mamma som är bäst åker ut till stallet och mockar. Imorgon blir det däremot så att jag som normalt är ledig på torsdagar åker till stallet då min medryttare inte kunde.

Njuter i solen
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress