Kidz Of Karlshem

Rubriker är svårt
Silver är numera klippt, vilket är så skönt. Han behöver inte svettas längre, han ser inte riktigt lika mycket ut som b-ponny Silver och han har blivit väldigt pigg! Idag när vi red ut så bockade han faktiskt några gånger, han tyckte säkert att det var roligt och det är kul att han busar också, iallafall om det är pågrund utav något positivt. Han har faktiskt aldrig gjort det förut.
 
Han har även blivit mycket piggare när man rider dressyr, vet inte om det har med att han är rakad eller om det är för att det har blivit kallare men han har varit väldigt pigg den senaste veckan. Det är roligt, efter sommaren var det mera driva men nu får jag bromsa istället. Dock blir det inte speciellt fina avbrott och det känns som om han springer ifrån mig ganska mycket, särskilt i galoppen och när jag ska försöka samla och korta traven. Men det är bara att jobba vidare!
 
Nästa helg ska vi ha program ridning på Karlshem, det ska bli roligt men har verkligen ingen anning om hur det kommer att gå. Han känns fin emellanåt och det är ju trots allt på hemmaplan, det ska iallafall bli roligt att få någon annans ögon på sig och då lär vi ju veta vad vi ska jobba vidare på senare. Mitt mål är ju trots allt att åka ut och tävla dressyr. 


Det känns som om det här var så himla längesen men det är trots allt bara 2 månader sen!

 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress