Kidz Of Karlshem

Piggelin
Hej! 
Idag är det plusgrader vilket jag vars häst ej har broddhål i bakskorna uppskattar, då jag ej kan rida ut i snön! Älskar visserligen att rida ut i snön, Vickan med, även fast hon brukar göra lite för många glädjeskutt då haha! Vill hur som rida ut och då är ju plusgraderna positivt!
 
Igår måndag åkte jag till stallet relativt tidigt, det är ju jullovsläger nu så då får en passa på att rida under lunchen då ridhuset är ledigt. Igår hade jag dock rätt bråttom då jag skulle vara på andra sidan stan klockan fyra, så jag började skritta fram runt gården när lektionen började närma sig slutet. Vickan var superpigg, hon vilade nämligen i söndags och kylan är ju knappast något som hämmar piggheten, så hon flög i luften ett flertal gånger varje varv och taktade mestadels av vägen med huvudet vilt kastandes!
 
Piggheten ledde till bland annat lite problematik vid uppsittningen, det är svårt att stå stilla när allt en vill göra är att springa förstår ni! Då lägret hade hoppat stod det hinder på spåret och Aud (som btw fyllde år igår) frigjorde spåret från studsen, men sedan kom hon på att jag kunde gymnastikhoppa lite då Vickan måste stärka sina bakben, så hon lät studsen stå kvar och så sa hon att jag kunde hoppa de andra två andra hindren också. Så jag red fram, Vickan var explosiv haha, hon stod bara och trippade på stället, och kastade med huvudet eller flög framåt, men hon var faktiskt superfin när hon sprungit av sig! Verkligen gudomlig! Hon orkade till och med hålla formen i galoppen när jag satt ner vilket var mycket länge sedan hon orkade senast, dock bockade hon i varannat steg ett tag haha, men efter att jag blivit riktigt arg på henne skärpte hon sig. Hoppade fram lite på de två fristående hindren innan jag gav mig på studsen. Hon hade samma tryck i galoppen som när vi hoppade på bortaplan förra veckan samtidigt som hon pinnade på en del, men hon var väldigt fin och hon älskar verkligen att hoppa! Sedan kom en fotograf in och vi blev lite fotade och filmade, så när jag orkar så klipper jag ihop en film åt er. Men hur som helst, jag hoppade inte så mycket då hon blev rätt trött av att vara så fjantig och pigg, men vi tog studsen några gånger, och hon var verkligen drömfin!! Sedan travade jag av och skrittade av. Sedan fick jag väldigt bråttom och det var mindre kul, lyckades springa till bussen på sju minuter!!!
 
 
Mästerfotografen Sandra:
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress